Zorgcontracten met Transfore in 2023

De onderhandelingen met de meeste zorgverzekeraars zijn op dit moment nog in volle gang. Dat betekent dat we nog niet met elke zorgverzekeraar een contract hebben afgesloten. Wel zijn we in gesprek. We doen er alles aan om deze gesprekken zo snel mogelijk af te ronden. Hier vind je een actueel overzicht van de stand van zaken tot en met augustus 2023 per zorgverzekeraar.

Wel een contract met Transfore

Hieronder de zorgverzekeraars waar Transfore een contract heeft afgesloten. Als je bij Transfore in behandeling gaat, word je behandeling dus vergoed.

Achmea Zilveren Kruis
Eno / Salland
Menzis
Zorg en Zekerheid
EUcare / Caresq
VGZ
DSW
ASR

Nog geen contract met Transfore 

Hieronder de zorgverzekeraars waar Transfore nog mee in gesprek is. Transfore heeft nog geen contract met hen voor 2023. Ben je bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd? Het is nog niet zeker of je behandeling bij Transfore volledig vergoed wordt.

CZ
ONVZ

Mijn zorgverzekeraar staat er niet bij

Staat jouw zorgverzekeraar niet in het bovenstaande overzicht? Dan valt deze waarschijnlijk als label, verzekeraar of volmacht onder één van deze overkoepelende zorgverzekeraars. Kijk in dit overzicht om te zien waar jouw zorgverkering onder valt.

Zorgzoekers van zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars hebben een Zorgzoeker. Dat is een online hulpmiddel waarmee je snel een geschikte zorgverlener vindt. Wil je kijken welke zorgaanbieders in jouw regio allemaal bijvoorbeeld ggz bieden en waar jij terecht kunt, dan kun je zoeken in de Zorgzoeker van jouw verzekeraar. Klik op de link hieronder en vul in waar je naar op zoek bent.

Salland/ENO                         ONVZ

Achmea Zilveren Kruis          VGZ    

Zorg en Zekerheid                DSW

EUcare/Caresq                      ASR

Menzis                                   CZ

Meer weten over jouw zorgverzekering?

Wil je weten of jouw behandeling verzekerd is? Of heb je vragen over hoe je verzekerd bent? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.