Contact

Heeft u een vraag aan Transfore? Belt u dan met het directiebureau (0570 604 455) of neem direct contact op met de betreffende locatie. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Vul hierbij al uw contactgegevens in, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Op www.werkenbijtransfore.nl vindt u meer informatie over vacatures, opleiding, stage of onderzoek. Media kunnen met vragen terecht bij communicatie@transfore.nl (0570 604 449). Wilt u een voorlichting aanvragen? Vul dan het formulier van de Dimence Groep in. 

 

Contactformulier

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Veilig mailen naar Transfore met de conversatiestarter

Via Zivver kunt u via mail op een veilige manier vertrouwelijke / (privacy)gevoelige informatie versturen naar Stichting Transfore. Iedereen kan gebruikmaken van deze conversatiestarter, u heeft hiervoor geen account nodig.

Als u de conversatiestarter start, dan opent er een pagina in de ZIVVER webapp. Op deze pagina laat u uw naam en e-mailadres achter. Vervolgens ontvangt u een notificatiebericht in uw mailbox. Op deze manier weten we zeker dat u de eigenaar van het opgegeven e-mailadres bent. Via de link in het notificatiebericht kunt u een veilig bericht open. U kunt nu een bericht typen, een bijlage toevoegen en natuurlijk veilig verzenden.

Start veilig bericht