De Transfore Draait Door University (TDDU)

Kijk verder, medewerkers met levenservaring 
Ontmoet gemotiveerde werknemers met een forensische achtergrond

Zoekt u medewerkers met een open blik die vooral doorzetten wanneer anderen zouden opgeven? Maak dan donderdagmiddag 31 oktober laagdrempelig kennis met mensen met forensische psychiatrische achtergrond bij Deventer Werktalent en ontdek onbekend en ongekend talent. U krijgt een realistisch beeld van de forensische zorg, krijgt antwoord op uw vragen, ontvangt tips, ontmoet collega-werkgevers die al werken met medewerkers met een forensische achtergrond. Het zijn namelijk medewerkers die erg gemotiveerd zijn om zich te bewijzen. 

Download hier de uitnodiging met programma
Uw opgave ontvangen we graag via communicatie@transfore.nl
Vul svp bijgaande korte enquete in zodat we het programma goed kunnen afstemmen op uw vragen

Kijk vooruit, werk aan je toekomst 
De weg naar werk met een forensische achtergrond 

Werk is belangrijk om je leven weer op de rails te krijgen. Het is goed voor je zelfvertrouwen en zelfrespect. Kom 31 oktober naar de bijeenkomst ‘Naar werk met een forensische achtergrond’ en ontdek hoe jij weer aan de slag kunt, ontvang tips en ontmoet mensen die je kunnen helpen bij je zoektocht naar werk of ondernemerschap. Pak deze kans om jouw talenten te laten zien. Neem je familie en naasten vooral mee. De koffie staat klaar, we eindigen met broodje. 

Download hier de uitnodiging met programma
Geef je op bij de receptie of via communicatie@transfore.nl 
►+ Vul svp bijgaande korte enquete in zodat we het programma goed kunnen afstemmen op jouw vragen

Donderdag 31 oktober 2019
Van 16.00 tot 18.00 uur 
Locatie: Deventer Werktalent

Kijk vooruit, werk in de forensische zorg?
► Wil je als student ontdekken of jij wilt werken in de boeiende forensische zorgsector? Bezoek dan zeker deze bijeenkomst! Geef je op via communicatie@transfore.nl 

Met medewerking van Deventer Werktalent
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met medewerking van Deventer Werktalent. De gemeente en Deventer Werktalent werken samen om mensen met een vraag om werk te koppelen aan werkgevers. Deventer Werktalent gaat daarbij uit van wat iemand wel kan, het talent. Er is veel onbekend en ongekend werktalent in Deventer. Wij danken Deventer Werktalent voor het hosten van deze bijeenkomst! 

 

Over Transfore Draait Door University (TDDU)
Transfore Draait Door University (TDDU) geeft met interactieve colleges bekendheid aan de forensische zorg. Dit om bij te dragen aan een realistisch beeld van forensische patiënten in de samenleving. Geïnspireerd op De Wereld Draait Door University (DWDDU) worden thema’s interactief en laagdrempelig besproken om de forensische wereld beter te begrijpen. Eerdere gegeven TDDU colleges zijn: VR in de forensische zorg, de invloed van een vroegtijdige afsluiting behandeling en te gek om los te lopen? De TDDU is een coproductie van (ex)patiënten en medewerkers van Transfore. 

Eerdere TDDU bijeenkomsten

- Virtual Reality in de forensische zorg (2018)

- Te gek om los te lopen? (2018)

- Klaar met je behandeling of niet (2017)