Uitnodiging Stakeholdersdag 11 november

Wat is een goed leven? Het antwoord hierop is voor iedereen anders. Hierover praten we op 11 november 2019 graag met onze #stakeholders zodat we samen kunnen optrekken om het leven van patiënten beter te maken. Praat u mee? U kunt zich opgeven via de website van Dimence Groep

Positieve Gezondheid is een begrip dat gaat over het hele leven waarbij mensen wordt gevraagd wat zij zélf het liefst willen. De Dimence Groep heeft de ambitie om de mentale
gezondheid te bevorderen en deze te verbinden met de specialistische zorg en welzijn die wij bieden. Het staat in onze acht ambities voor de komende tijd op een prominente plek.
Positieve gezondheid is daarbij voor ons een inspiratiebron. We zijn ons ervan bewust dat dit gedachtengoed niet vrijblijvend is. Als je het omarmt, dan heeft dat gevolgen op alle aspecten van ons werk. Het gaat dan immers niet meer alleen om geestelijke gezondheidszorg of welzijn, maar om hoe we samen kunnen optrekken om het leven van ‘onze’ cliënten uiteindelijk beter te maken. Samen met u willen we dit verkennen en daarbij inzoomen op de consequenties voor onze samenwerking.

We hebben Carl Verheijen uitgenodigd om ons te inspireren. Tot 2010 was hij actief als wedstrijdschaatser op de lange afstanden. Tijdens zijn topsportcarrière heeft hij zijn doctoraal geneeskunde gehaald. Hij verbond zich twee jaar aan het Institute for positive Health. Op dit moment is hij vol passie director innovation and knowledge bij Noaber Foundation. Noaber heeft haar missie als volgt geformuleerd: Transities in de zorg vragen om structurele en incidentele samenwerking waarbij relevante stakeholders bijdragen leveren aan het verbeteren van gezondheid.
 

We nodigen u van harte uit op maandagmiddag 11 november van 14.00 – 17.30 uur in het HOFtheater te Raalte om met ons van gedachten te wisselen. 
U kunt zich hier aanmelden. Voel u vrij om deze uitnodiging door te sturen naar collega’s of relaties.