Rian Busstra nieuwe directeur Zorg Transfore

Rian Busstra start op 1 april 2020 als nieuwe directeur Zorg van stichting Transfore. Busstra zal samen met directeur Bedrijfsvoering Tinie Hendriks duaal leiding gaan geven aan Transfore. Stichting Transfore, gespecialiseerd in de forensische ggz, is zeer verheugd met de komst van Busstra die veel forensische werkervaring met zich mee brengt.  

 

Innovatie hoog op agenda 

Rian Busstra is momenteel psychiater en manager behandelzaken bij de Forensisch Psychiatrische Kliniek van GGZ Drenthe. Als psychiater heeft ze diverse functies bekleed. Busstra wil met haar achtergrond bij Transfore bijdragen aan de ambities van Transfore. “Er is veel gaande en innovatie staat hoog op de agenda. Ik ga hier graag mee aan de slag.”  
 

Begrenst met zorg 

Transfore biedt forensische ggz in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. Transfore behandelt forensische patiënten die agressief of seksueel grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen en begrenst hen met zorg. Door hoogwaardige en efficiënte behandelingen behaalt Transfore goede resultaten in het voorkomen van recidive. Dit leidt tot een veilige samenleving.