Een nieuwe TDDU: Werken met forensische achtergrond

De nieuwste TDDU gaat over werken met een forensische achtergrond.  Werkgevers en gemotiveerde werknemers met een forensische achtergrond kunnen elkaar op 31 oktober ontmoeten bij Deventer Werktalent.  Werkgevers zoeken medewerkers met een open blik die vooral doorzetten wanneer anderen zouden opgeven. Mensen met een forensische achtergrond zoeken werkgevers die verder kijken. De onbekendheid over forensische zorg zit hierbij vaak in de weg. Daarom deze TDDU zodat werkgevers, werkzoekenden, studenten en bemiddelaars elkaar laagdrempelig kunnen treffen en leren kennen. 

Na een korte college over de waarheden en vooroordelen van de forensische zorg, gaan werkgevers, werkzoekenden, studenten en arbeidsmarktpartijen interactief met elkaar in gesprek. Alle vragen en dillemma's kunnen op deze brainstormtafels gesteld worden. Voorafgaand kunnen werkgevers en werkzoekenden een enquete invullen zodat het programma en het college afgestemd kunnen worden op de vragen die er leven. De TDDU start op 31 oktober om 16.00 uur bij Deventer Werktalent. Om 17.30 uur wordt afgesloten met broodjes en soep. Ga voor meer informatie over deze bijeenkomst naar www.transfore.nl/tddu 

Deventer Werktalent
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met medewerking van Deventer Werktalent. De gemeente en Deventer Werktalent werken samen om mensen met een vraag om werk te koppelen aan werkgevers. Deventer Werktalent gaat daarbij uit van wat iemand wel kan, het talent. Er is veel onbekend en ongekend werktalent in Deventer. Wij danken Deventer Werktalent voor het hosten van deze bijeenkomst! 

Over Transfore Draait Door University (TDDU)
Transfore Draait Door University (TDDU) geeft met interactieve colleges bekendheid aan de forensische zorg. Dit om bij te dragen aan een realistisch beeld van forensische patiënten in de samenleving. Geïnspireerd op De Wereld Draait Door University (DWDDU) worden thema’s interactief en laagdrempelig besproken om de forensische wereld beter te begrijpen. Eerdere gegeven TDDU colleges zijn: VR in de forensische zorg, de invloed van een vroegtijdige afsluiting behandeling en te gek om los te lopen? De TDDU is een coproductie van (ex)patiënten en medewerkers van Transfore. 

DONDERDAG 31 OKTOBER 2019
VAN 16.00 TOT 18.00 UUR 
LOCATIE: DEVENTER WERKTALENT