Virtual Reality in de forensische zorg. Welke kansen zie jij?

Wat kun je met Virtual Reality (VR) in de forensische zorg? En wat is het eigenlijk? Ontdek het en praat hierover mee tijdens het Transfore Draait Door University-college op 22 november a.s. in Zwolle.
 
Jouw beeld van VR
Zet een VR-bril op en het is alsof je met dolfijnen zwemt, in de achtbaan zit of bungeejumpt. Maar hoe helpt VR om beter om te leren gaan met mensen die onbeschoft doen? Of je in te houden bij het zien van drugs? Samen met jou onderzoeken we hoe je VR kunt gebruiken in de forensische zorg. Je ziet en ervaart VR-voorbeelden uit de praktijk en we vertellen wat over onderzoek hiernaar. Zo krijg jij een beter beeld van VR in de forensische zorg!
 
Programma en locatie
Je bent om 16.00 uur welkom in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle. Je kunt dan direct zelf ervaren wat VR is. Daarna start het college en na afloop wacht een hapje en drankje. Om 18.00 uur ga je met een nieuwe VR-ervaring naar huis.
 
Pendelbus
Kom je met het openbaar vervoer? Om 15.30 uur vertrekt er vanaf NS station Zwolle een pendelbus naar wijkcentrum SIO. Deze brengt je na afloop ook weer terug naar station Zwolle. Wil je hier gebruik van maken? Geeft dit door bij jouw aanmelding.
Je kunt ook met stadsbus 4 richting Ittersumerbroek halte Nieuwe Deventerweg.
 
Meld je aan
Dit college wordt georganiseerd voor (en door) patiënten van Transfore, collega’s, buurtbewoners en alle anderen die geïnteresseerd zijn. Dus spreekt het onderwerp je aan? Je bent van harte welkom! Meld je voor 20 november a.s. aan via mail of via 0570 604 455. Als je gebruik wilt maken van de pendelbus, dan kun je dat in je aanmelding aangeven.
 
Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Hanneke Kip, via mail of via 0570 604 455.