Aanbod voor naasten

Forensische problematiek heeft  niet alleen veel invloed op patiënten maar ook op hun omgeving. Familie, vrienden en collega’s krijgen te maken met de gedachten, het gevoel en het (grensoverschrijdende) gedrag van de patiënt. En ze reageren hierop op hun eigen manier. Soms helpt dat, soms ook niet; meestal kost het hen erg veel energie.Transfore ondersteunt ook familie, vrienden en collega’s van patiënten.

E-module 'Goed Ernaast'

Om vrienden, familie en collega’s van onze patiënten te ondersteunen om goed voor zichzelf te (blijven) zorgen biedt Transfore de e-module 'Goed Ernaast' aan. In de e-module staat de omgeving van de patiënt centraal. Met aandacht voor het specifieke karakter en de invloed van forensische problematiek, worden de volgende thema’s behandeld:

  • Draagkracht en draaglast
  • Waar liggen je grenzen?
  • Grip op je gedachten en gevoel
  • Vragen om steun

Aanmelden 

Bent u familie, vriend of collega van iemand die bij Transfore in behandeling is en heeft u behoefte aan steun, dan kunt u vrijblijvend en gratis gebruikmaken van de e-module 'Goed Ernaast'. Stuur een e-mail naar e-health@transfore.nl om toegang te vragen. Vermeld in de mail dat u familie, vriend of collega bent van iemand die bij Transfore in behandeling is (u hoeft de naam van de patiënt NIET te vermelden). Wel vermeldt u uw eigen voor- en achternaam en het e-mailadres waaraan wij uw account kunnen koppelen. U ontvangt dan van ons een account en een instructie voor het gebruik van de e-module.

Meer informatie en contact

De e-module 'Goed Ernaast' van Transfore is een extra dienstverlening en geen behandeling. De rechten en plichten die een behandelaar en een patiënt ten opzichte van elkaar hebben, gelden dus niet. Wij zijn hier vooraf duidelijk over om geen verwachtingen te wekken die we niet waar kunnen maken. Alleen op deze manier kunnen we de e-module kosteloos aanbieden. We bieden u op deze manier graag extra steun!

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op: 0570-604455 of info@transfore.nl.

Klik hier voor meer informatie over de e-module Goed Ernaast.