Veel grenzen verlegd op symposium

In een geweldige ambiance zijn veel grenzen verlegd op het symposium van Transfore op 24 maart. In de ochtend is er tijdens de 6 workshops veel kennis uitgewisseld en volop bijgepraat. De middag stond in het teken van de lancering van de Trajectpuzzel. Een bordpuzzel en webapp waarmee je samen met de patient het behandeltraject in beeld kunt brengen. Transfore vindt het belangrijk dat patiënten zelf de regie kunnen nemen over hun behandeling en een veilige toekomst. Het samen leggen van de Trajectpuzzel helpt daarbij. Dit maakt het trajectplan voor de patiënt overzichtelijk en concreet. Na de introductie werd meteen een eerste trajectpuzzel gelegd door patient Hatice en behandelaar Leon. 

Na een uiteenzetting over hoe Transfore grensverleggend samenwerkt door Yvonne Bouman en een boeiend verhaal van Olympisch Kampioen Joyce Sombroek over haar ervaringen hoe je als team onder hoge druk kunt presteren, gingen een groep deelnemers samen een teampiramide bouwen. Al steunend en leunend op elkaar lieten ze zien hoe ver je samen kunt reiken. 


 

Accreditatie

Voor het symposium zijn de volgende accreditaties toegekend. Deze punten zullen worden opgevoerd bij de deelnemers die zich hebben aangemeld en op de presentielijst staan.

   
Subspecialisme
Accreditatiebureau - FGzPt (einddatum 23-3-2023)
Categorie
Specialismen Gezondheidszorgpsycholoog

Punten
3

Accreditatiebureau - Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals Scholing GGZ 5
Accreditatiebureau - Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals Scholing Justitiele Verpleegkunde 5
Accreditatiebureau - Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals Scholing SPV 5
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (einddatum 23-3-2023) Scholing verpleegkundig specialisten 5