Online zorg bij Transfore, laat weten wat u ervan vindt!

De smartphone, de tablet, de pc, ze zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan. Ook in de zorg gaat steeds meer online. Hierbij kunt u denken aan het zelfstandig volgen van een online training om minder te piekeren of het bijhouden van uw emoties in een dagboek via uw mobiele telefoon.

Geef je mening
Om onze online zorg zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van alle gebruikers is uw mening belangrijk voor ons. Wat werkt prettig? Wat werkt onhandig? Wat spreekt u aan en wat mist u nog? We willen het graag van u weten.

Gebruikersbijeenkomsten
De antwoorden op deze vragen verzamelen we zo veel mogelijk tijdens gebruikersbijeenkomsten waar iedereen die online zorg gebruikt welkom is. Bij deze bijeenkomsten worden bestaande modules van online zorg uitgeprobeerd en worden nieuwe ideeën verzameld en besproken.

Wat is nodig om deel te nemen?
Om aan deze bijeenkomsten deel te nemen hoeft u nog geen ervaring met online zorg te hebben en hoeft u ook geen computerexpert te zijn. Lijkt het u leuk om mee te denken? Laat het ons dan weten via d.dijkslag@transfore.nl 

Wanneer?

Datum: Donderdag 20 oktober 2016
Tijdstip patiënten: 9.00 uur tot 11.00 uur
Tijdstip behandelaren: 10.00 uur tot 12.00 uur
Locatie: Westerdok, Haven Noordzijde 45, 7607ES in Almelo
Ruimte: Centrale hal