Luister naar podcasts over ingrijpende levenservaringen

Op InTalk vertellen mensen over uitdagingen, tegenslag of verlies in hun leven en hoe zij hiermee om zijn gegaan. Initiatiefnemer Mindfit (net als Transfore onderdeel van Dimence Groep) wil met dit gratis platform mensen laagdrempelig en vroegtijdig steunen in hun zoektocht naar erkenning, herkenning en tips. Soms lijkt een verhaal ook een beetje jouw verhaal.

Een burnout, afscheid nemen van een dierbare, omgaan met kanker, een psychose of autisme…de verhalen zijn heel divers, net als de vertellers. Wat zij gemeen hebben is dat hen iets overkwam in het leven dat hun volledige aandacht vroeg. De vertellers geven een inkijkje in hun zoektocht naar antwoorden, hun valkuilen en het effect van de gebeurtenis op hun leven. Sommigen zochten daarbij professionele hulp, maar ook persoonlijke handvaten als bewegen, vriendschap, geloof of meditatie worden genoemd.

Verhalen voor iedereen
Het platform biedt een breed publiek de mogelijkheid kennis te nemen van de ervaringen van anderen. Immers, psychische uitdagingen kent iedereen. Zo kunnen meer mensen eerder hun weg vinden naar nieuwe vaardigheden of de juiste hulp om met de situatie om te gaan.

Volg en deel de verhalen!
De podcasts zijn gratis toegankelijk via het platform InTalk.nl. Het platform biedt daarnaast een handige zoekfunctie en de mogelijkheid op de verhalen te reageren.