Inge Korfage nieuwe directeur Zorg Transfore

Inge Korfage start op 1 november 2021 als nieuwe directeur Zorg van stichting Transfore. Korfage zal samen met directeur Bedrijfsvoering Tinie Hendriks duaal leiding gaan geven aan Transfore. Transfore, gespecialiseerd in de forensische ggz, is zeer verheugd met de komst van Korfage die zowel de sector als de organisatie goed kent. 

Inge Korfage heeft ruim twintig jaar werkervaring in de forensische ggz opgedaan en is sinds 2014 klinisch psycholoog bij Transfore. “Ik heb mijn hart echt verloren aan de forensische psychiatrie. Het steeds weer zoeken naar een balans tussen behandeling en beveiliging en het zoeken naar de behoefte die onder het grensoverschrijdend gedrag ligt, blijft me boeien”, zegt Korfage daarover. Het afgelopen jaar heeft Korfage de opleiding bij het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur (MHBA) succesvol afgerond.

Ontwikkelkracht van mensen

Korfage kijkt er naar uit om als directeur Zorg, samen met de collega’s, Transfore op de kaart te zetten. “Transfore is een jonge, ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Ik word enthousiast van de uitdagingen die bij zowel Transfore als binnen Dimence Groep spelen. We leven in een hele boeiende tijd, ook voor de geestelijke gezondheidszorg. Verder ben ik altijd op zoek naar ontwikkelkracht van mensen, zowel bij patiënten, medewerkers als directe collega’s en schuw daarbij de moeilijke thema’s niet.”

Over Transfore

Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. De organisatie behandelt mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Transfore werkt vanuit het motto ‘Ambulant tenzij…’ en staat bekend om haar trajectdenken en samenwerking. Transfore heeft als doel met goede zorg bij te dragen aan een veilige samenleving waaraan elke patiënt met een verleden van grensoverschrijdend gedrag een positieve bijdrage levert.