Gespreksgroepen Naasten starten weer

U zorgt voor een naaste. Wie zorgt er voor u? Verwijten van bekenden, verbroken contacten of een noodgedwongen verhuizing. Als iemand seksueel grensoverschrijdend gedrag laat zien, heeft dat invloed. Ook op u als naaste. Hoe gaat u hiermee om? 
Polikliniek De Tender organiseert regelmatig een gesprekgroep voor naasten. Deze groepen starten weer op 28 september (Deventer) en 4 oktober (Zwolle). U bent van harte welkom!

Waarom een gespreksgroep?

Praten met lotgenoten geeft vaak steun en herkenning. Daarnaast kan het u helpen om een plek te geven aan wat er is gebeurd en ermee om te leren gaan. En ook al is uw verhaal anders dan dat van een ander, er zijn zeker ook overeenkomsten.

Wat bespreken we?

In een groep van vier tot acht mensen, spreken we met elkaar over thema’s als vertrouwen, impact op uw leven en delictgedrag. Natuurlijk is er altijd ruimte voor uw eigen verhaal of vraag.

Voor wie?

U bent partner, familie of vriend(in) van een patiënt die zich bij ons laat behandelen voor seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Wanneer en waar?

Wij starten twee keer per jaar met een gespreksgroep van in totaal 6 bijeenkomsten. 

In Deventer organiseren wij maandelijks een gespreksgroep op dinsdag van 17.30 tot 19.30 uur, locatie De Tender, Nico Bolkesteinlaan 1 in Deventer. De eerstvolgende bijeenkomst is op 28 september 2021. 

In Zwolle is de maandelijkse gespreksgroep op maandag van 15.00 tot 16.30 uur, locatie De Tender, Burgemeester Roelenweg in Zwolle. De eerstvolgende groep in Zwolle start op 4 oktober 2021. 

Kosten?

Aan de avonden zijn geen kosten verbonden. Wij zorgen ervoor dat koffie en thee voor u klaarstaan.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? Voor Zwolle kunt u zich aanmelden bij Margreeth Blokhuis, systeemtherapeut (T 038 85 33 000 of m.blokhuis @ transfore.nl). Voor Deventer kunt u terecht bij Jaro Beijes, forensisch agoog (T 0570 627 901 of j.beijes @ transfore.nl). 

Vermeld bij de aanmelding uw naam, contactgegevens en de naam van de patiënt die bij ons in behandeling is. Ook bij vragen over de gespreksgroep kunt u contact met hen opnemen.