Gespreksgroep

Is jouw naaste bij ons in behandeling voor seksueel grensoverschrijdend gedrag? Praten met lotgenoten kan je steun en herkenning geven. Ook kan het je helpen om een plek te geven aan wat er is gebeurd en ermee om te leren gaan. En ook al is jouw verhaal anders dan dat van een ander, er zijn zeker ook overeenkomsten. Daarom kun je je bij Polikliniek De Tender aansluiten bij een gesprekgroep voor naasten.

Thema’s

In een kleine groep van vier tot acht naasten, spreken we met elkaar over thema’s als vertrouwen, impact op je leven en delictgedrag. Ook is er altijd ruimte voor jouw eigen verhaal of vraag.

Wanneer en waar

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen start er twee keer per jaar een nieuwe gespreksgroep. De groep komt op dinsdagavond van 17.30-19.30 uur bij elkaar op onze locatie aan de Nico Bolkesteinlaan 1 in Deventer.

Bij voldoende belangstelling starten we ook een naastengroep op onze locatie aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle.

Aanmelden

Deelname aan de gespreksgroep is gratis. Je kunt je hiervoor aanmelden via n.vandenberg@transfore.nl. Vermeld daarbij jouw naam, telefoonnummer en de naam van de patiënt die bij ons in behandeling is. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met Netty van den Berg, forensisch agoog, via 0570 627 901, n.vandenberg@transfore.nl of secretariaatdeventer@transfore.nl.