Continuïteit van zorg: het kan!

Continuïteit van zorg; bij Transfore geloven we er in. Maar wat betekent dit eigenlijk? En wat is er voor nodig om dit te realiseren? Je leest het in het boek Continuïteit van zorg; met het einddoel van de patiënt voor ogen.

Dit boek gaat over onze droom voor mensen die een strafrechtelijke titel hebben - of hebben gehad; dat zij een zo volwaardig mogelijk leven kunnen leiden, zonder terugval in grensoverschrijdend gedrag. Dat kunnen we alleen realiseren in samenwerking met anderen: samenleving, patiënten, naasten, forensische ggz, specialistische en basis ggz, sociaal domein en rechterlijke macht.

 

“Keuzes maken: dat blijft belangrijk. Ook al is het nog zo eng. Lef hebben ook. Je moet het gewoon doen. ‘Misschien gaat het fout’, denk je dan. Maar eigenlijk kan je helemaal niets fout doen. Je kunt er alleen maar van leren.” – Gerrie | Patiënt

 

In de woorden van Gerrie ligt een mooie waarheid die op vele situaties van toepassing is. Kies, heb lef en doe het gewoon. Zo is het bij Transfore ook. In dit boek lees je over onze zoektocht en onze leermomenten om Continuïteit van zorg te realiseren, zoveel mogelijk vanuit het perspectief van de patiënt. Want dat houden we altijd voor ogen! Dat het inspiratie mag bieden voor een ieder die zich hier aan wil verbinden.

 

Wil je graag een hard copy ontvangen? Dat kan door te mailen naar info@transfore.nl Wees er wel snel bij, want op = op!